Energiemanagement

Slimme oplossingen die zorgen voor controle en besparing

Wij weten als geen ander dat de eigenaar van een recreatiebedrijf het beste uit zijn onderneming wil halen. Wij willen dan ook het ondernemen makkelijker, duurzamer en veiliger te maken. Momenteel bieden wij drie verschillende energiemanagementsystemen aan; Smart Camping, Smart Resort en Smart Marina. Om de systemen voor uw te laten werken leveren wij alleen maatwerk. We kijken eerst goed naar de vraagstelling en de situatie van uw resort, camping of jachthaven.

Smart Camping

Smart Camping is een slim energiemanagementsysteem die u inzicht en grip geeft op het energieverbruik van uw gasten. Bespaar tot wel 60% op uw energiekosten en verdien uw investering in Smart Camping gegarandeerd terug.

In de software van Smart Camping krijgt u uw eigen omgeving met plattegrond van uw camping. De software is eenvoudig te koppelen met uw eigen reserverings- en/of softwarepakket. Via de software kunt u eenvoudig het verbruik uitlezen en schakelen op ampèrage om een bepaald verbruik toe te staan op een plek. Ook kunt u de energie volledig uitschakelen wanneer de gasten vertrokken zijn. Willen uw gasten meer energie verbruiken? Laat ze dan een eerlijke prijs betalen voor het verbruik, zo kunt u met een gerust hart uw park blijven draaien.

Doordat u de gasten een eerlijke prijs laat betalen voor het verbruik zullen de gasten bewuster omgaan met het verbruik. Hierdoor gaat u tot wel 60% besparen op de energiekosten. Met het oog op het veranderende klimaat zorgt Smart Camping ervoor dat uw camping klaar is voor een duurzame toekomst!

Smart Resort

Smart Resort is een compleet control systeem die u inzicht en controle geeft over de vakantiewoningen op uw resort met betrekking tot energieverbruik en lokale storingen. Met het slimme systeem bespaart u eenvoudig op uw energiekosten en mankracht.

Krijg volledige grip op het energieverbruik. Regel op afstand de verwarming voor een warm welkom of schakel uit bij afwezigheid. Bepaal een maximale temperatuur in een vakantiewoning. Of schakel de volledige energie uit bij afwezigheid. Zo voorkomt u onnodige verspilling. Via Smart Resort bent u als eerste op de hoogte van een storing of alarm. Denk hierbij aan een inbraakmelding bij leegstand of een lekkage detectie. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

De mogelijkheden met Smart Resort zijn oneindig. Denk hierbij aan een koppeling met deurcontacten, laadpalen, verlichting, koelkast, zonnepanelen, etc. Wij gaan graag met u in gesprek over de wensen en de behoefte voor uw resort. Aan de hand daarvan maken we een voorstel en plan op maat.

Smart Marina

Smart Marina is een slim energiemanagementsysteem waarbij u inzicht er grip krijgt over het energieverbruik en de drinkwatertemperatuur bewaakt van uw jachthaven. Hierdoor is legionella en bevriezing van uw drinkwaterleiding verleden tijd. Met Smart Marina bespaart u moeiteloos op uw energiekosten en verdient u de investering gegarandeerd terug.

Lees gemakkelijk het energieverbruik uit op een specifieke ligplaats of passantenplek. Ook is het mogelijk om een bepaald verbruik toe te staan of de stroom volledig uit te schakelen. Hierdoor krijgt u grip op het energieverbruik van uw gasten.

Bevroren waterleidingen en legionella zijn officieel verleden tijd. Met Smart Marina wordt de temperatuur continu gemonitord en gecorrigeerd wanneer het te warm of te koud wordt.

Al onze energiemanagement producten zijn maatwerk. Hierdoor kunnen wij pas na een gesprek met u een prijsvoorstel geven. Neem contact met ons op voor een volgende stap naar duurzaam en ontspannen ondernemen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein