Water

Waterleiding, wateraansluitingen. sanitair en watervoorzieningen; geen terrein kan zonder water en wij zorgen hier graag voor.

Water lijkt één van de meest vanzelfsprekende zaken die we kennen. In Nederland zijn we er aan gewend dat we overal toegang hebben tot kwalitatief hoogwaardig water. Recreatieterreinen zijn hier geen uitzondering op.
Binnen Van Hees Infra Products bieden wij dié producten die jij nodig hebt om jouw (recreatie) terrein te voorzien van een optimale water-en sanitair voorziening op en rond het terrein.

Misschien wel ons bekendste en meest populaire product is onze zelf ontwikkelde watermeterput waarmee je het verbruik kunt spreiden en monitoren en tot 10 aansluitingen kunt realiseren. Maar ook voor perceelputten, Camper uitstortdeksels, Sanitair betontegels, waterzuilen, drinkwaterputten en (gecombineerde) servicezuilen ben je bij Van Hees Infra Products aan het juiste adres.

Staat hier niet bij wat jij zoekt? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zullen samen met jou alle andere alternatieven doornemen.

Twijfel je of je de producten voor de wateraansluiting of toiletvoorzieningen zelf wilt plaatsen of dient de onderliggende (infra)techniek aangelegd, uitgebreid of vernieuwd te worden door een specialistische partij? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein