Camper Uitstortdeksel

Om uw campergasten optimaal te kunnen bedienen is het noodzakelijk dat u beschikt over een camper uitstortvoorziening, zodat het afvalwater eenvoudig geloosd kan worden. Ook de aanwezigheid van een vers water innamepunt is hierbij vaak gewenst.

Het uitstortdeksel voor afvalwater is vervaardigd uit gelast R.V.S. 316, zonder een enkele naad of kier. Een ongehinderde afvoer is essentieel voor een camper uitstortdeksel. Niemand zit op rest- of geursporen te wachten op een overnachtingsplaats voor kampeerauto’s of campers.

Beschrijving

Het camper uitstortdeksel deksel kunt u toepassen op campings, jachthavens met campervoorziening, openbare voorzieningen en camperserviceplaatsen.

De afmeting van ca. 800 x 800 mm zorgt voor probleemloos uitstorten van de vuilwatertank van de camper of kampeerauto voor afvoer van waswater. De afmeting van het deksel is zo gemaakt, dat deze past op een standaard rioolput van 800 x 800 mm.

De afsluitklep, onder het deksel is te bedienen door een licht draai aan het handvat te geven. Hierdoor wordt met een korte slag het onderliggende deksel geopend. Door de robuuste uitvoering van de handgreep (15 mm rond RVS), kan deze zowel met de hand als de voet bedient worden.

Een ander voordeel van dit deksel is dat lozing direct in het rioolstelsel zonder sifon plaatsvindt. Verstoppingen in het deksel met als gevolg overlopen is dan ook uitgesloten.

Een robuuste betonput met afmetingen 800 x 800 x 900 (lxbxh), en stroomprofiel kunnen wij u er optioneel bijleveren. Standaard uitgevoerd met aan 1 zijde een aansluitvoorziening voor PVC Ø 110 mm (andere maten, of meerdere aansluitingen op aanvraag).

 

Wellicht ook interessant voor u

Stel een vraag over dit product

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein