Elektra

Zonder elektrotechniek staat de wereld stil. En wij zorgen graag dat de wereld in beweging blijft.

Een wereld zonder stroom is niet meer in te denken. Ongeveer alle apparaten die we kennen werken tegenwoordig op stroom en hebben dus elektriciteit nodig.

Binnen onze categorie Elektra vind je als (recreatie)ondernemer alle producten die jij nodig hebt voor de elektrotechnische voorzieningen op jouw (recreatie)terrein. Zo divers als het vakgebied is, zo divers zijn ook de producten die je nodig hebt voor een goed werkende installatie voor jouw bezoekers. Of het nu gaat over elektrazuilen, elektrakasten, laadpalen of schakelmateriaal; bij Van Hees Infra Product bieden we een compleet en totaal assortiment Elektra producten.

Staat het product waar jij naar op zoek bent er niet bij of ben je op zoek naar afwijkende varianten? Neem dan contact op met de adviseurs van Van Hees Infra Products. Zij kijken graag met je mee en gaan, indien nodig, op zoek voor het passende product voor jou.

Twijfel je of je de producten zelf wilt plaatsen? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

ZD500F 21

RVS buitenkast met geïntegreerde fundering

2

Serie DIN: HEEKA Polyester Buitenkast - 320 mm diep

DK1

Serie DK: HEEKA Polyester Buitenkast - 320 mm diep

OK 11

Serie OK: HEEKA Polyester Buitenkast - 245 mm diep

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein