Duurzaam Buiten

Wij staan letterlijk ieder dag met onze voeten in de natuur en de buitenlucht. Hier ligt onze passie en wij beseffen ons als geen ander dat we allemaal samen op een goede en verantwoorde manier met onze omgeving om moeten gaan.

Vanuit onze duurzaamheidsgedachte die diep in onze genen zit, maar ook vanuit een stijgende maatschappelijke wens om duurzamer om te gaan met de wereld om ons heen hebben we op Van Hees Infra Products als onze duurzame producten verzameld binnen ons duurzaamheidsconcept “Duurzaam Buiten”.

Hier vindt je de mooiste houten LED verlichtingsoplossingen, Terreinaankleding van gerecyclede materialen, Grastegels die het gras om een duurzame manier versterken.

Staat hier niet het duurzame product bij waar jij naar op zoek bent voor jouw terrein? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij gaan graag samen met jou op zoek naar manieren om jouw terrein verder te verduurzamen.

Twijfel je of je de duurzame producten zelf wilt plaatsen of dient de onderliggende (infra)techniek aangelegd, uitgebreid of vernieuwd te worden door een specialistische partij? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein