TV / Internet

Geen goed werkend internet of uitgebreide tv-mogelijkheden op jouw (recreatie) terrein? De kans is groot dat je niet door de selectie van (jonge) gezinnen komt.

De tijd dat TV en Internet alleen in de meest luxueuze vakantiewoningen aanwezig waren ligt inmiddels ver achter ons. Internet- en TV voorzieningen lijken soms zelfs wel eens de eerste levensbehoefte van de bezoekers. Een stabiele infrastructuur waar je, zonder omkijken, op kunt vertrouwen is dan ook van groot belang voor de moderne terreineigenaar.

Je kunt bij Van Hees Infra Products terecht voor CAI/CAD kabel, COAX kabel en Outdoorboxen: alles voor de beste digitale beleving op jouw terrein. Staat hier niet bij wat jij zoekt? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zullen samen met jou alle andere alternatieven doornemen.

Twijfel je of je de producten zelf wilt plaatsen of dient de onderliggende (infra)techniek voor een goede TV- of Internetaansluiting aangelegd, uitgebreid of vernieuwd te worden door een specialistische partij? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein