Verlichting

Veiligheid en sfeer ontstaan door een goed doordacht en aangelegd lichtplan voor jouw terrein.

Goede en passende verlichting geeft niet alleen sfeer en karakter aan een (recreatie)terrein maar is ook essentieel voor de begaanbaarheid en de veiligheid. Een donker terrein is nu eenmaal voor niemand uitnodigend om te betreden en biedt bezoekers niet het veilige en onbezorgde gevoel dat zij graag op een (recreatie) terrein hebben.

De mogelijkheden van terreinverlichting zijn eindeloos; van standaard armaturen tot de meest exclusieve en unieke verlichtingsoplossingen die geheel op jouw wens en terrein zijn afgestemd.

Binnen ons standaard pakket Terreinverlichting bieden we op Van Hees Infra Products Houten verlichtings oplossingen, Led verlichting en overige straatverlichting. Binnen deze pakketten heb je de keuze uit lantaarnpalen, padverlichting, lichtmasten, wandarmaturen, reflectorpalen en straatverlichting.

Staat hier niet de terreinverlichting bij die jij zoekt? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zullen samen met jou alle andere alternatieven doornemen.

Twijfel je of je de verlichting zelf wilt plaatsen of dient de onderliggende (infra)techniek aangelegd, uitgebreid of vernieuwd te worden door een specialistische partij? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein