Terreininrichting

Als kers op de taart wil je, nadat alle technieken onder de grond zijn verdwenen, toch ook het mooiste terrein? Ook dan zijn we er voor jou.

Hoewel de terreintechnieken ons hart sneller laten kloppen worden we pas echt gelukkig als we zien dat de gebruikers van een terrein volop genieten. En dat gevoel van genieten ontstaat niet alleen als de techniek aansluit op de wensen. De techniek is de basis maar het terrein moet ook uitnodigend en aantrekkelijk zijn. En dat bereik je onder andere door de juiste aankleding van het terrein.

Binnen ons assortiment Terreinaankleding heb jij als eigenaar van een (recreatie)terrein volop keuze uit de beste en meest kwalitatieve lijnen buitenterreinaankleding. We hebben een selectie Banken & Stoelen, Plantenbakken, Tafels & Picknicktafels en Vuilnisbakken geselecteerd waarmee jouw terrein op een kwalitatief hoogwaardige manier aangekleed kan worden. Staat hier niet de terreinaankleding bij die jij wenst? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zullen samen met jou alle andere alternatieven doornemen.

Twijfel je of je de producten zelf wilt plaatsen of dient de onderliggende (infra)techniek aangelegd, uitgebreid of vernieuwd te worden door een specialistische partij? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein