Gas

Met de opkomst van moderne energiebronnen verliest gas aan terrein maar nog altijd kun je niet (helemaal) om een goede en veilige gasvoorziening heen.

Ondanks de gehele energietransitie waarbij gas meer en meer wordt vervangen door andere energiebronnen blijft gas in veel gevallen, naast elektriciteit, één van de belangrijkste NUTS voorzieningen op een (recreatie)terrein.

Binnen de productcategorie gas vind je als (recreatie)ondernemer alle producten die jij nodig hebt voor het gas op jouw (recreatie)terrein. We hebben er voor gekozen om enkel de meest gangbare producten, als gaskasten en gasmeters, op te nemen op www.vanheesinfraproducts.nl. Staat het product waar jij naar op zoek bent er niet bij of ben je op zoek naar afwijkende varianten? Neem dan contact op met de adviseurs van Van Hees Infra Products. Zij kijken graag met je mee en gaan, indien nodig, op zoek voor een passende oplossing voor jou.

Twijfel je of je de producten voor de gasvoorziening op jouw terrein zelf wilt plaatsen of dient de onderliggende (infra)techniek aangelegd, uitgebreid of vernieuwd te worden door een specialistische partij? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein