Jachthaventechniek

Waar vroeger een ligplaats en walstroom toereikend was voor de recreant die gebruikt maakt van een jachthaven wordt er nu veel meer gevraagd.

Door deze trend ontwikkelen jachthavens zich in sneltreinvaart tot multidisciplinaire terreinen waar tal van technieken gevraagd worden. Jachthavens staan tegenwoordig bol van technieken en binnen dit concept van Van Hees Infra Products vinden eigenaren van jachthavens alle producten die relevant zijn voor hun terrein. Servicezuilen, deckpowerzuilen, verlichting, terreinverharding en terreinaankleding, buitenkasten en laadpalen: allemaal producten die op een moderne jachthaven terug te vinden zijn en daarom ook tot dit concept behoren.

Staat hier niet bij wat jij zoekt voor jouw jachthaven? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zullen samen met jou alle andere alternatieven doornemen.

Twijfel je of je de producten zelf wilt plaatsen op jouw jachthaven of dient de onderliggende (infra)techniek aangelegd, uitgebreid of vernieuwd te worden door een specialistische partij? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein