Terreinverharding

Een groot deel van de belangrijkste Infra Techniek op een (recreatie)terrein bevindt zich onder de grond waar niemand het ziet. Maar ook boven, én op, de grond zelf zijn er legio mogelijkheden om een terrein te verfraaien, toegankelijk(er) en/of gebruiksvriendelijker te maken.

Natuurlijk is iedere terreineigenaar bekend met traditionele verhardingen als klinkers, beton, asfalt en gras. Maar waarom genoegen nemen met de standaard als er nog meer mogelijkheden zijn die de voordelen van alle bekende opties verder vergroten of zelfs combineren.

Zo kennen we binnen ons pakket het hybride gras waarbij het gras, ook op drukke locaties, het hele jaar groen blijft door de unieke combinatie tussen natuurlijk- en kunstgras. Een ander alternatief dat wij via Van Hees Infra Products bieden is de beton grastegel; ideaal voor parkeerterreinen omdat je de voordelen van een echte verharding combineert met de voordelen van gras wat duurzamer is en bijdraagt aan een natuurlijke afwatering. Een laatste hardloper binnen ons pakket alternatieve terreinverharding is de kunststofgrastegel die de bodem verstevigt zonder deze af te sluiten. Het gras blijft behouden hiermee behouden en een stuk versteviging en bescherming van de grasondergrond is gegarandeerd.

Staat het product waar jij naar op zoek bent voor de verharding van jouw terrein er niet bij of ben je op zoek naar afwijkende varianten? Neem dan contact op met de adviseurs van Van Hees Infra Products. Zij kijken graag met je mee en gaan, indien nodig, op zoek voor het passende productie voor jou.

Twijfel je of je de producten zelf wilt plaatsen of dient de onderliggende (infra)techniek aangelegd, uitgebreid of vernieuwd te worden door een specialistische partij? Neem dan ook contact met ons op. Met Van Hees Infra Techniek nemen wij ook alle werkzaamheden rondom Ondergrondse Infra en Recreatietechniek uit handen.

Stel je vraag

ma – vr
9:00 – 17:00

De Hammen 49,
5371 MK Ravenstein